Posts

Showing posts from January, 2012

Hadiah Hari Jadi

Ca va?? Haha! Maksud dia, apa khabar? OK, kali ni nak cerita pasal hadiah hari jadi. Ala~ tengok je tajuk kat atas ni. Kalau tak reti baca, elok jumpa pakar; problem tu! Sebenarnya nak kongsi hadiah hari jadi yang aku dapat tahun lepas yakni 2011. Hari jadi aku bila?? Tengok je kat sebelah sidebar. Ada je tulis. Baiklah, berikut merupakan antara hadiah2 hari jadi yang aku dapat.
Teddy bear kat bawah ni sebenarnya bukan hadiah hari jadi tapi aku anggap sedemikian rupa. Dr. Zulkarimah yang beri. Beliau merupakan ibu angkat MEKAR. Aku dapat hadiah ni sebab aku berjaya menjawab soalan yang ditanyanya. Soalan dia senang je. Camni 'Bilakah tarikh ujian bertulis Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tahun 2011?'. Camtu la soalan dia; lebih kurang. Ops! Lupa pula. Nama dia Beary. Betina tau! Haha!
Next, Baju yang berwarna coklat ni merupakan pemberian Fatin Haziera. Well, pandai juga dia memilih baju yang fit dengan aku; saiz M. Secara personal, aku rasa Fatin minat kat aku. Aku pun minat j…