Be A Team Malaysia Superfan!

Salam pertemuan kembali! Haha! Haa~ Kali nie Paly nak beritahu korang pasal Olimpik 2012 yang bakal diadakan di London tak lama lagi. Hehe~ Maka, demi menyokong atlet2 kita yang akan bertanding, Team Malaysia telah membuat beberapa acara dan pertandingan bagi memperkenalkan Olimpik London 2012 nie.

Sebelum tu, antara acara2 yang atlet2 kita sertai ialah :

Haa~ Nie part yang Paly nak cerita kat korang semua! Baca tajuk balik. Be A Team Malaysia Superfan! Hehe~ Dia sebenarnya satu online contest untuk kita semua menyokong atlet2 kita nie. Kalau dah tau dia adalah suatu contest, mesti la ada hadiah, kan? Haha! Hadiah dia ialah :-
4x Grand Prize - All Expense Paid Trip To support our atlets in LONDON worth up to RM60, 000
28x Consolation Prize - Sony gadgets, devices and cameras worth up to RM40, 000
Haa~ Macam mana? Gempak, kan? Hehe~ Paly boleh la join contest nie sebab Paly masuk U bulan September. Kalau ada rezeki terpijak, Alhamdulillah laa~ Hehe~ 

Sebenarnya inspirasi kali ni boleh dikatakan sebagai quick post sebab Paly rush nak buat inspirasi baru hari nie. Haha! So, kalau ada yang berminat, boleh la join! Terma dan syarat ada pada laman web yang Paly bagi. Sekian.

Comments